ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΓΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙ ΧΑΝΙΑ


ΦΑΡΑΓΓΙ  
ΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ
Εστιατόριο - Ταβέρνα – Αγία  Ρουμέλη  Χανίων
ΤΗΛ .2825091225
Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα
Μέ Θέα στη θάλασσα, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση , με κρητική κουζίνα με φρέσκα ψάρια δίπλα στη θάλασσα, Έχουμε μενού προσαρμοσμένο στα μέτρα των ξένων και ντόπιων επισκεπτών με πιάτα που  εντάσσονται στην παράδοση.
 
Το μπλε χρώμα της θάλασσας μαζί με το κόκκινο χρώμα του ήλιου στον ορίζοντα την ώρα της δύσης του, δημιουργούν συνδυασμούς χρωμάτων που προκαλούν πρωτόγνωρες συγκινήσεις.

Οι πρώτες ύλες έρχονται από δικά μας προϊόντα,  η φρεσκάδα των υλικών χαρακτηρίζει την ποιοτική κρητική κουζίνα μας . Το καλό ποιοτικό κρητικό φαγητό ξεχωρίζει από τη γεύση που χαρίζει 

η Ταβέρνα ΦΑΡΑΓΓΙ
Οι Κρητικοί τρέφονται με τα προϊόντα που παράγει η γη τους, δηλαδή τρώνε άφθονα κηπευτικά. 
Χόρτα και λαχανικά, όσπρια και φρούτα, αρωματίζουν το φαγητό τους με βότανα και φυτά από τα βουνά του νησιού, ενώ σχεδόν πάντα συνοδεύουν το φαγητό με κρασί από τον τοπικό αμπελώνα και εξαιρετικά νόστιμο ψωμί,



ΦΑΡΑΓΓΙ  
ΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ
Εστιατόριο - Ταβέρνα – Αγία  Ρουμέλη  Χανίων
ΤΗΛ .2825091225
Το φαγητό πάντα νόστιμο και μαγειρεμένο, με έμφαση στην ποιότητα και στην παράδοση προσελκύει κάθε ηλικία που αποζητά την αυθεντική γεύση.

 Καθημερινά σερβίρονται παραδοσιακοί μεζέδες και νόστιμα φαγητά, μαγειρευτά ή ψητά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όλα φτιαγμένα με μεράκι.

 Τα  υλικά ( όπως λάδι και λαχανικά,κρέας ,ψάρια,φρούτα ) παράγονται από την ίδια την επιχείρηση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο και την καταλληλότητα τους με ανάλογο αντίκτυπο και στην ποιότητα των φαγητών.


Η πλούσια ποικιλία κρασιών, εμφιαλωμένων και χύμα καθώς και η αντίστοιχη ποικιλία σε μπύρες θα δώσουν το τέλειο φινίρισμα στο πιάτο πού θα επιλέξετε.

 Για τελείωμα μπορείτε να απολαύσετε ρακί (ιδίας παραγωγής), ρακόμελο, γλυκό και φρέσκα φρούτα.

 

Η άψογη εξυπηρέτηση, η ποιότητα των φαγητών αλλά και το γρήγορο σέρβις, εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες και αποτελούν εγγύηση για ένα απολαυστικό γεύμα.

Δεν είναι τυχαία η προτίμηση των επισκεπτών, που επανειλημμένα την εμπιστεύονται για το φαγητό τους.
ΦΑΡΑΓΓΙ  
ΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ
Εστιατόριο - Ταβέρνα – Αγία  Ρουμέλη  Χανίων
ΤΗΛ .2825091225

Ο τόπος μας η  Αγία Ρουμέλη είναι το μικρό και ήσυχο παραθαλάσσιο χωριό στην νότια ακτή του νομού Χανίων, στην έξοδο από το φαράγγι της Σαμαριάς
 στα Σφακιά της Κρήτης.
Αν είστε λάτρεις της πεζοπορίας στη φύση, μην βιαστείτε να φύγετε μετά στην διάσχιση του φαραγγιού της Σαμαριάς. Διανυκτερεύστε στα δωμάτια μας  και συνεχίστε την πεζοπορία σας την επόμενη μέρα.
Εξερευνήστε την περιοχή , Αν διανυκτερεύσετε εδώ μετά την διάσχιση του φαραγγιού της Σαμαριάς ή αν έρθετε εδώ με το πλοίο, θα έχετε το χρόνο να εξερευνήσετε την περιοχή.

Ακολουθώντας το μονοπάτι που οδηγεί στο φαράγγι της Σαμαριάς και λίγο μετά τον οικισμό της Αγίας Ρουμέλης, στα αριστερά σας θα δείτε τον μικρό πετρόχτιστο ναό της Παναγίας. 

Είναι χτισμένος στο εσωτερικό των τειχών παλαιοχριστιανικής βασιλικής που είχε χτιστεί στο ίδιο σημείο όπου βρισκόταν ο ναός του Ταρραίου Απόλλωνα της αρχαίας πόλης Τάρρα. Η Τάρρα ήταν χτισμένη επάνω στο λόφο, στην απέναντι πλευρά της όχθης.
ΦΑΡΑΓΓΙ  
ΤΑΒΕΡΝΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ
Εστιατόριο - Ταβέρνα – Αγία  Ρουμέλη  Χανίων
ΤΗΛ .2825091225