TAVERNES KATO ZAKROS SITIAS


 Επιλέξτε το σωστό μέρος για τη διαμονή σας!
 http://www.kato-zakros.gr/_en/contact.phpΕπικοινωνήστε μαζί μας
Κινητό: +30 6974 656617
Τηλέφωνο  +30 28430 26893
Η διαμονή σας θα μυρίζει θάλασσα!.
ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Επί σειρά ετών οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 
Τα καταγάλανα νερά και η χρυσή αμμουδιά της σας καλωσορίζουν στη ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ και σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τι θα πει αυθεντική κρητική φιλοξενία.

 http://www.kato-zakros.gr/_en/contact.php
Ένα μεγάλο προνόμιο της αποτελεί η εύκολη προσβασιμότητα στη θάλασσα,και το άνετο πάρκιν. 

Στην περιοχή ΚΑΤΩ ΖΑΚΡΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ  είναι η TAVERNA  AKROGIALI που απέχει μόλις 5 μέτρα από την παραλία. Είναι η παλαιότερη ταβέρνα στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου, το κτίριο που χτίστηκε το 1898 .
Tα ενοικιαζόμενα  δωμάτια  KATO ZAKROS
Μακριά από τις υπερπόντιες τουριστικές περιοχές της Κρήτης, στην πιο ανατολική πλευρά είναι ότι καλύτερο   συνδυάζει η περιοχή.

 Μόλις 5 μέτρα από την παραλία. Εδώ, δίπλα στη θάλασσα, θα μας βρείτε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε από νωρίς το πρωί. 

Ενώ απολαμβάνετε τα κρυστάλλινα νερά κάτω από το ζεστό ήλιο, ετοιμάζουμε για εσάς το πρωινό ,μεσημεριανό γεύμα όπως εσείς επιθυμείτε συνοδεία με ένα άφθονο κρασί της επιλογής σας. 

Το απόγευμα μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας ενώ απολαμβάνετε το απέραντο φως της γαλάζιας θάλασσας και στο δείπνο δυτικά του ηλίου που είναι μαγικό.



Ο  Νίκος Περάκης και η σύζυγός του Τάνια ανέλαβαν το 1991 και από τότε προσφέρουν με αγάπη και γεύση στους πελάτες τους γνήσια παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.  Νίκος ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας παρέχει πολλές πληροφορίες καθώς μιλάει σε 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά).

 http://www.kato-zakros.gr/_en/contact.php

Ο παραλιακός οικισμός της Κάτω Ζάκρου βρίσκεται σε απόσταση 8Km από την Ζάκρο. Στην περιοχή βρίσκονται επίσης το Μινωικό Παλάτι της Ζάκρου, το φαράγγι των Νεκρών και το σπήλαιο των Πελεκητών.
Το τοπίο είναι μαγευτικό και ιδανικό για οικογενειακές ξεκούραστες και ήρεμες διακοπές.
Η Ζάκρος και το λιμάνι της Κάτω Ζάκρος βρίσκονται στο νοτιοανατολικότερο μέρος της Κρήτης και απέχουν 3 ώρες από το Ηράκλειο ή περίπου 40 λεπτά από τη Σητεία.