ΤΑΞΙ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


ΤΑΞΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ARGOLIDA TAXI TRANSFER
Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 – 6977606302
Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.
Τα οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν 
ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας.
Οι επαγγελματίες οδηγοί της Αrgolida Τaxi Τransfer διαθέτουν μεγάλη εμπειρία ώστε να σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς.

ΤΑΞΙ ΛΥΓΟΥΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
 https://www.facebook.com/messages/t/2230942137135536
ARGOLIDA TAXI TRANSFER
Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 – 6977606302

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.
ARGOLIDA TAXI TRANSFER
Σάς  προσφέρουμε  την έγκαιρη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς τραίνων και λεωφορείων.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη μετακίνηση στις πιο οικονομικές τιμές.Αν έρχεστε αεροπορικώς, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου , θα κρατάει μία ταμπέλα με το όνομα που έκανε την κράτηση, για αναγνώριση. Θα σας βοηθήσει με τις βαλίτσες σας και με άνεση θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας δεν χρεώνεστε περισσότερο.
Διαθέτουμε Άμεση Εξυπηρέτηση και μπορούμε να εκτελέσουμε τη μεταφορά που χρειάζεστε οποιαδήποτε ώρα.

Το είδος και το επαγγελματικό προσωπικό μας στοχεύουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις πελατών και να παρέχουν υποστήριξη και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κάντε κράτηση και θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο- λιμάνι  και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας με άνεση και στυλ.
Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Θα είναι χαρά μας να αναλάβουμε μια μοναδική δική σας ευκαιρία.Η Αrgolida Τaxi Τransfer σας προσφέρει μεταφορές με ταξί σε όλες τις περιπτώσεις, όπως Γάμοι, Βαπτισης, Γενέθλια κ.λ.π.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορεί να έχετε την επιθυμία να εξερευνήσετε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. Η Αrgolida Τaxi Τransfer  μπορεί να σας προτείνει μερικά ενδιαφέροντα μέρη για επίσκεψη, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραλίες με κρυστάλλινα νερά ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα.
ARGOLIDA TAXI TRANSFER
Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 6977606302
Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.
 https://www.facebook.com/messages/t/2230942137135536Μεταφορά από και προς αεροδρόμια&λιμάνια 
Μεταφορά σε ξενοδοχεία, σπίτια & σιδηροδρομικό σταθμό, ΚΤΕΛ
Ιδιωτικές ημερήσιες εκδρομές
Περιήγηση στα αξιοθέατα 
Μεταφορά στελεχών επιχειρήσεων, συνέδρων, εκθετών
Μεταφορά υπαλλήλων επιχειρήσεων, μελών συλλόγων, αθλητών κ.λπ.
Μετακίνηση προσκεκλημένων σε γάμους και άλλες επίσημες εκδηλώσεις
Μεταφορά για νυχτερινή διασκέδαση - ψώνια – κοσμικά εστιατόρια 
Μεταφορά μαθητών
Μεταφορά  αποσκευών

Αξιόπιστες υπηρεσίες για τις μεταφορές σας βρισκόμαστε στην διάθεση σας 24ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα έτοιμοι να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς  και οικονομικές υπηρεσίες μεταφοράς για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα σας βοηθήσουν στην επιβίβαση σας με τις αποσκευές σας μέχρι τον τελικό σας προορισμό. Κατά την παραλαβή σας από οποιοδήποτε άλλο μέρος (ξενοδοχείο, οικία) το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώσει για την άφιξη μας. Για την μεταφορά σας στα επαγγελματικά σας ραντεβού ψώνια ή διασκέδαση προτιμήστε έναν από τους έμπειρους οδηγούς μας ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόγραμμα σας.


ARGOLIDA TAXI TRANSFER
Μανώλη-Λιάτα Ελένη
τηλ 6974095431 6977606302
Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση.