Halkida Van BOOKING



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAN ΤΗΛ 6934918081


 https://www.facebook.com/messages/t/100040532566854


Στην Halkida Van  Transfer  χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε για τις προσιτές τιμές.
Ο πολυτελής εξοπλισμός των οχημάτων επιλέχθηκε για να σας προσφέρει άνετες διαδρομές , καθώς και  τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.






Halkida Van BOOKING




Βαγγέλης Στρουμπουλης
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAN -ΤΑΞΙ
ΤΗΛ 6934918081
Ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.



Όλα τα οχήματα της εταιρείας περνούν καθημερινά από τακτικούς μηχανολογικούς ελέγχους και βιολογικού τύπου καθαρισμούς, με σκοπό να σας παρέχουν ποιοτικές και ασφαλείς μετακινήσεις.

Μετακινηθείτε με στυλ και άνεση, επιλέγοντας το VAN  ή τα VIP TAXI οχήματα της εταιρείας μας, για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις ή για ειδικές περιστάσεις. Τα πολυτελή οχήματα του στόλου μας διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις.

Οι επαγγελματίες οδηγοί της ομάδας μας διαθέτουν μεγάλη οδηγική εμπειρία και είναι προσεκτικά επιλεγμένοι ώστε να σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς.
Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με στελέχη μεγάλων εταιρειών, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, και τουριστικά πρακτορεία, αποτελούν την έμπρακτη εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει την έγκαιρη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς τραίνων και λεωφορείων. Oι οδηγοί μας φροντίζουν να φτάνουν πάντα νωρίτερα στο σημείο. Έτσι, κατά την άφιξή σας, θα βρείτε τον προσωπικό σας οδηγό να περιμένει.
κρατώντας ένα πλαίσιο που θα αναγράφει το όνομά σας για τον εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σας. Ενώ, σε περίπτωση που αναχωρείτε, οι έμπειροι οδηγοί μας γνωρίζουν τις ώρες αιχμής και τους δρόμους της πόλης ώστε να σας μεταφέρουν έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης.
Στόχος μας είναι η παροχή Υψηλού επιπέδου Υπηρεσιών στις μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών, στα Λιμάνια και στις Μαρίνες καθώς και στις περιηγήσεις σε Δημοφιλείς Τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας διαθέτει πολυτελή  16  θέσεων και VIP TAXI παρέχοντας ασφάλεια και αξιοπιστία στις μετακινήσεις σας.

Στην Halkida Van Transfer  χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε για τις προσιτές τιμές.