BOOKING ELOYNTA SUPER MARKET



Η Ελούντα βρίσκεται στην ανατολική Κρήτη βόρεια από τον Αγιο Νικόλαο και νότια από τον παραλιακό οικισμό Πλάκα.
Η Ελούντα είναι  ιδανική για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους κοντά στη θάλασσα σε ένα μέρος που δεν είναι ούτε θορυβώδες, ούτε απομονωμένο.



ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑΚΗ 
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 1985
ΤΗΛ 2841041634

Στο  σούπερ μάρκετ  ΛΟΥΚΑΚΗΣ  φροντίζουμε να έχουμε πάντα μοναδικές προσφορές και εκατοντάδες είδη

 Για όλους εμάς στo  σούπερ μάρκετ ΛΟΥΚΑΚΗΣ  , προτεραιότητά μας είστε εσείς!

 Είμαστε πάντα δίπλα σας και το ίδιο θέλουμε να αισθάνεστε κι εσείς!


Όραμα μας, να συνεχίσουμε την πορεία μας και την                 ανάπτυξη μας, με την ίδια συνέπεια και συνέχεια που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια.
Στην συνεχή προσπάθειά μας να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή προσφέροντάς του ποιοτικά, ασφαλή και οικονομικά προϊόντα, συνεργαστήκαμε με τους έμπιστους προμηθευτές μας ώστε να απολαμβάνουμε όλοι ποιότητα σε προσιτή τιμή. Έτσι, δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ώστε να καλύπτονται οι περισσότερες ανάγκες του νοικοκυριού μας σε σταθερά χαμηλές τιμές.
Όλες οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε για τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αυστηρά συστήματα διασφάλισης ποιότητας, είναι ελληνικές, και στην πλειοψηφία τους είναι Κρητικές.

Σκοπός μας είναι η εξάπλωση και η προβολή της Κρητικής διατροφής της κρητικής κουζίνας και συνάμα των κρητικών προϊόντων με ένα τρόπο εξαιρετικά πρωτοποριακό.
Διαθέτοντας όλο το μεράκι που διακρίνετε από την κρητική καταγωγή μας, παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα ,πρωτοπορώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη μας χωριστά.
Κουβαλώντας μια κρητική παράδοση στα προϊόντα μας , παρέχουμε τις καλύτερες τιμές, όπως επίσης στηρίζουμε το κάθε πελάτη μας σε οτιδήποτε μας χρειαστεί στο μέλλον.
Παρέχουμε συμβουλές αλλά και χρήσιμες ιδέες πάνω στον τρόπο μαγειρέματος της κρητικής κουζίνας παρέχοντας συγχρόνως και κρητικές συνταγές πατροπαράδοτης - παραδοσιακής αξίας και πολιτισμού.

Επικοινωνείστε μαζί μας στο τηλέφωνο   2841041634

H κρητική διατροφή συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία της υγιεινής διατροφής που όταν γίνονται τρόπος ζωής, εξασφαλίζουν στους καταναλωτές καλή υγεία, ιδανικό βάρος, μείωση των αλλεργικών φαινομένων, ικανοποιητική ανάπτυξη για τα παιδιά και αποφυγή επικίνδυνων ουσιών για την υγεία των ηλικιωμένων. Η κρητική διατροφή προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία, χωρίς να τον επιβαρύνει με περιττά λίπη, αλάτι, χοληστερίνη. Παράλληλα του εξασφαλίζει την απαιτούμενη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες με την κατανάλωση αγνού και υγιεινού ψωμιού, ζυμαρικών, οσπρίων, χόρτων, σαλιγκαριών κλπ.


ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑΚΗ 
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 1985
ΤΗΛ 2841041634


 Σε μια εποχή που πολλά προϊόντα διατροφής ενοχοποιούνται για την περιεκτικότητά τους σε βλαβερές ουσίες, τα κρητικά προϊόντα αποτελούν μια σοβαρότατη πρόταση για επιστροφή στην υγιεινή διατροφή. Τα κρητικά προϊόντα παρασκευάζονται με βάση παραδοσιακές συνταγές από αγνά, φρέσκα υλικά αποκλειστικά κρητικής παραγωγής (προερχόμενα από τόπους με ιδανικές κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες) και είναι γευστικά και φυσικά αρωματισμένα με βότανα και μυρωδικά της κρητικής υπαίθρου. 



ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΟΥΚΑΚΗΣ " επιλέγει για σας τα καλύτερα κρητικά προϊόντα διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία, καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Επιλέξτε για τη διατροφή σας ψωμί και παξιμάδια από την Κρήτη, φρέσκα σπιτικά ζυμαρικά, αγνό κρητικό λάδι για τη σαλάτα και το φαγητό σας και διαλέξτε για κάθε μέρα της διατροφής σας ένα διαφορετικό κρητικό προϊόν. Συνοδέψτε τα γεύματά σας με ανώτερης ποιότητας κρητικό κρασί ή παραδοσιακό Τσικουδιά
Φρεσκα Φρουτα - Λαχανικα -
 Τυροκομικα - Ειδη Σπιτιου - Ποτα 

ELOUNTA  SUPER MARKET - DELICATESEN


                                                                 ONE STOP SHOP



ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑΚΗ 
ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟ 1985
ΤΗΛ 2841041634