AIRPORT VIP TAXI SERVICES CRETE-ΜΟΝ-Ι.Κ.Ε




ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ -ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 
ΤΑΧΙ VIP TRANSFER
   Τηλ. 6944388200
EΙΜΕΙΛ.

taxiantonis.d@gmail.com

LASITHI TAXI TRANSFER
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ -7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου ναύλωσης ελικοπτέρων με σκοπό την κάλυψη της κάθε ανάγκης αερομεταφοράς στον ελάχιστο χρόνο , πάντα με γνωμών την ασφάλεια της πτήσης.

Επαγγελματικές/VIP πτήσεις
Οι επιχειρηματίες βρίσκονται συχνά στην ανάγκη ενός αιφνίδιου και σημαντικού ταξιδιού για επαγγελματικούς σκοπούς. Αλλά πόσο γρήγορα μπορεί κανείς να ταξιδέψει, όταν παρουσιαστεί ανάγκη; Σας προσφέρουμε το γρηγορότερο δυνατό τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας, λίγα λεπτά μετά την κράτηση της πτήσης σας. Οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν καμία σημασία, καθώς τα ελικόπτερα μας μπορούν εύκολα να πετούν με ισχυρούς ανέμους προσφέροντάς σας μια χαλαρωτική πτήση. Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε να κλείσετε μια πτήση .

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα απογειωθούμε 




Εάν επιλέξετε να αναχωρήσετε από ένα αεροδρόμιο, θα μεταφερθείτε για έλεγχο αποσκευών σε έναν VIP τομέα από τον συνεργαζόμενο μας Handling Agent και στη συνέχεια θα οδηγηθείτε για άμεση αναχώρηση του αεροσκάφους ή ελικοπτέρου, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται αμέση επιβίβαση χωρίς καμία καθυστέρηση. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ένα ελικοδρόμιο, το ελικόπτερο θα σας περιμένει την ώρα που εσείς θα έχετε ορίσει.
EΙΜΕΙΛ.



Είτε η επιχείρησή σας χρειάζεται ένα αεροσκάφος για εξοικονόμηση χρόνου αποφεύγοντας τις χερσαίες μεταφορές, είτε βρίσκεστε σε κάποιο ταξίδι αναψυχής και επιθυμείτε τα πετάξετε με απόλυτο στυλ, η ifly έχει την λύση στον τομέά της ενοικίασης αεροσκαφών που θα ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις σας,