ΤΑΞΙ ΣΑΡΡΗΣ ΛΗΜΝΟΣ

LIMNOS TAXI TRANSFER
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε και να σας μεταδώσουμε το έντονο συναίσθημα της φιλοξενίας που μας  διακρίνει .
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη εκδρομή, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τον χρόνο που διαθέτετε.
Τηλ.6946863284-6973652483 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TAΞΙ 

ΤΑΞΙ ΣΑΡΡΗΣ ΛΗΜΝΟΣ



Ταξί  Σαρρής  Στέφανος  &  Αγγελική
Τηλ.6946863284-6973652483 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TAΞΙ

https://www.facebook.com/messages/t/896155773901820



Η απόλυτη VIP εμπειρία στις μετακινήσεις σας.
Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με όποιο μέσο κι αν φτάσετε στο νησί της Λήμνου(αεροπλάνο, πλοίο γραμμής ή κρουαζιερόπλοιο).
Προσφέρουμε άνετη και ασφαλή μετακίνηση στους πελάτες μας σε προνομιακές τιμές.

       LIMNOS TAXI TRANSFER



Σαρρής  Στέφανος  & Αγγελική 

Τηλ.6946863284-6973652483 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 
ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TAΞΙ







Λήμνος το  νησί του Ηφαίστου
Με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων (εδώ, κατά την μυθολογία, είχε το εργαστήρι του ο θεός της φωτιάς, Ήφαιστος ) το πανέμορφο ηφαιστιογενές νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, αγαπημένος προορισμός ήρεμων διακοπών και επαφής με τη φύση, μαγεύει τον επισκέπτη με την πρώτη ματιά.

Επιβλητικοί βραχώδεις σχηματισμοί∙ μοναδικά τοπία με ηφαιστιογενή πετρώματα∙ καμπυλόγραμμοι κατάφυτοι λόφοι∙ εκτεταμένες εύφορες πεδινές εκτάσεις∙ τεράστιες αμμοθίνες (παχιές αμμουδιές, όπως τις αποκαλούν οι ντόπιοι)∙ φιλόξενοι υγροβιότοποι, αλλά και παραλίες πραγματικά στολίδια, συνθέτουν το εντυπωσιακό γεωφυσικό ανάγλυφο του νησιού.
Μια πολυσχιδής, δαντελωτή ακτογραμμή 259 χλμ. φιλοξενεί απάνεμους όρμους, γραφικά λιμανάκια, κρυστάλλινα νερά και αμμουδερές παραλίες. Απολαύστε ήλιο και θάλασσα στο Φαναράκι, τα Ρηχά Νερά, τον Ρωμαίικο Γιαλό, τα Καμίνια, το Χαβούλι, το Πλατύ… Κάντε θαλάσσια σπορ στο Κέρος και το Γομάτι.


Αφετηρία της γνωριμίας σας με το νησί, είναι η πρωτεύουσα και λιμάνι της Λήμνου, η ιστορική Μύρινα. Περπατήστε στα παραδοσιακά πλακόστρωτα σοκάκια της. Ανεβείτε μέχρι το Κάστρο που δεσπόζει από ψηλά και αν είστε τυχεροί θα μοιραστείτε την υπέροχη θέα συντροφιά με ένα από τα μικρά ελάφια που ζουν ελεύθερα στη περιοχή. Κάντε έναν ρομαντικό περίπατο στον Ρωμαίικο Γιαλό, όπου βρίσκονται και τα περισσότερα πέτρινα αρχοντικά. Επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο με τα σημαντικά ευρήματα από την Πολιόχνη, τη Μύρινα, την Ηφαιστία και το Καβείριο. Κάντε ιαματικά λουτρά στα Θέρμα (4 χλμ. από την Μύρινα).

Επισκεφθείτε ακόμη:
Το όμορφο χωριό Κάσπακας, για να θαυμάσετε τους καταρράκτες στην περιοχή του Άη Γιάννη
Το κεφαλοχώρι Κοντιάς, με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τους μισοερειπωμένους ανεμόμυλους
Την παραθαλάσσια Νέα Κούταλη, γενέτειρα του φημισμένου παλαιστή Παναγή Κουταλιανού
Τον Μούδρο, με την όμορφη παραλία αλλά και το απολιθωμένο δάσος του
Το αγροτικό χωριουδάκι των Καμινίων, όπου βρίσκεται η τοποθεσία του σημαντικού προϊστορικού οικισμού της Πολιόχνης, της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης
Το Κοντοπούλι, για να δείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ηφαιστίας με το περίφημο ιερό της Μεγάλης Θεάς της Λήμνου αλλά και τη σπηλιά του μυθικού ήρωα Φιλοκτήτη, η οποία, σύμφωνα με τη παράδοση, συνδέεται με το άδυτο του Ιερού των Καβείρων. Στην περιοχή, σ’ έναν υγροβιότοπο μοναδικού φυσικού κάλλους, βρίσκουν καταφύγιο εντυπωσιακά φλαμίγκος αλλά και πολλά ακόμη σπάνια αποδημητικά πουλιά.
Δοκιμάστε οπωσδήποτε:
Το φημισμένο ντόπιο Μοσχάτο κρασί με τις πολλές διακρίσεις, τα περιζήτητα τυριά μελίχλωρο και «καλαθάκι», τα φλουμάρια (ένα είδος τοπικής χυλόπιτας), θυμαρίσιο μέλι αλλά και αιγαιοπελαγίτικα ψάρια από τους πλούσιους ψαρότοπους του νησιού.

Ταξιδέψτε:
Αεροπορικώς ( πτήσεις συνδέουν τη Λήμνο με την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη)
Ακτοπλοϊκώς (το λιμάνι της Μύρινας συνδέεται με τακτικά δρομολόγια με το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Χίου και της Μυτιλήνης. Επίσης, το νησί συνδέεται με τον Άγιο Ευστράτιο και τους καλοκαιρινούς μήνες με τη Σαμοθράκη).

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Απολαύστε ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ευχάριστη μετακίνηση στις πιο οικονομικές τιμές.

Οι συνεργάτες μας θα σας περιμένουν στο αεροδρόμιο με χαρά να σας παρέχουμε κάθε είδους  πληροφορίες, και είμαστε υποχρεωμένοι  να σας βοηθήσουμε με τις αποσκευές σας.
Ο στόλος μας αποτελείται από υπερσύγχρονο  και πολυτελή οχήμα MERCEDES , σε συνδυασμό με το άριστα καταρτιζόμενο προσωπικό, διασφαλίζουμε την ασφαλέστερη μετακίνηση των πελατών μας.
Σε περίπτωση καθυστερήσεων πτήσεων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
Παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις και θα σας περιμένουμε. Κάντε κράτηση και θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας με άνεση και στυλ.

Μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς το πρόγραμμα της εκδρομής ή των δραστηριοτήτων που θέλετε να ακολουθήσετε ή  να ενημερωθείτε από εμάς για οργανωμένα πακέτα περιηγήσεων και δραστηριοτήτων.

Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας, για να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας από τις υπηρεσίες μας, ή και να καταθέσετε τα σχόλια σας και τις απορίες σας.









Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλύτερη εκδρομή, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τον χρόνο που διαθέτετε.

LIMNOS TAXI TRANSFER
Σαρρής  Στέφανος  &  Αγγελική
Τηλ.6946863284-6973652483